Jeffrey Lane - David Yazbek | NŐK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN - 2017. július 28-29. - Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Jeffrey Lane - David Yazbek | NŐK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN - 2017. július 28-29. - Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Musical két részben a Budapesti Operettszínház előadásában

  • 10% KEDVEZMÉNY FŐNIX KÁRTYÁVAL
  • 5900 FT HELYETT 5310 FT, 5400 FT HELYETT 4860 FT, 4900 FT HELYETT 4410 FT, 4400 FT HELYETT 3960 FT
  • JEGYEK VÁSÁROLHATÓK A KÖLCSEY KÖZPONTBAN
  • A FŐNIX KÁRTYA MEGVÁSÁROLHATÓ AZ ÍV PRODUKCIÓ KFT. IRODÁJÁBAN
  • EGY FŐNIX KÁRTYÁVAL 2 DB BELÉPŐJEGY VÁLTHATÓ!

Az esemény helyszíne: Debrecen , Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Az esemény időpontja:
2017. július 28-29. 20:30 Esőnap: 2017. július 30.

További Információk:
Ív Produkció Kft. 4024, Debrecen Piac utca 38, I. emelet; +36 20 550 1050

A BELÉPŐJEGYEK 10% KEDVEZMÉNNYEL MEGVÁSÁROLHATÓK FŐNIX KÁRTYÁVAL 5900 FT HELYETT 5310 FT-ÉRT, 5400 FT HELYETT 4860 FT-ÉRT, 4900 FT HELYETT 4410 FT-ÉRT ILLETVE 4400 FT HELYETT 3960 FT-ÉRT.  A KÖLCSEY KÖZPONTBAN! EGY FŐNIX KÁRTYÁVAL 2 DB BELÉPŐJEGY VÁLTHATÓ! A FŐNIX KÁRTYA MEGVÁSÁROLHATÓ AZ ÍV PRODUKCIÓ KFT. IRODÁJÁBAN (4024, DEBRECEN PIAC UTCA 38. I. EMELET)!

Két este erejéig Madrid vérpezsdítően kaotikus világa kel életre a Nagyerdő szívében a Budapesti Operettszínház Pedro Almodóvar többszörös díjnyertes filmje nyomán készült új, latin ritmusokban és sztárszínészekben bővelkedő zenés játékában!

A helyszín Madrid, 1987-ben. Pepa - másodvonalbeli szinkronszínésznő - élete fenekestül felfordul, amikor szeretője, az idősödő Ivan bejelenti, hogy elhagyja. Ám ahogy lenni szokott, a baj nem jár egyedül, hamarosan beállít Pepa barátnője, aki nála keres menedéket, mert a barátjáról kiderült, hogy valójában terrorista. Mindennek betetőzéseként felbukkan még Ivan volt felesége, a neurotikus Lucia, valamint a fiuk, Carlos és annak menyasszonya is.

Pedro Almodóvar robbanásszerűen tört be a filmes szakmába a nyolcvanas években, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén-nel. A filmet 25 díjjal jutalmazták és szinte azonnal belépett a kultfilmek sorába. Ez az egyedülállóan fordulatos történet különös, de szerethető alakokat vonultat fel, humora magával ragadó, és minden keserűsége mellett tele van életörömmel. A musicalben jóakarók, ellenségek és nők minden mennyiségben, hol gyalog, hol taxival kergetik érzelmeiket, háttérben a reklámfilm-forgatások kaotikus világa, rögzítőkön hagyott telefonüzenetek sora, na meg nyugtatók a turmixgépben. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A női nemet dicsőítő díjnyertes film színpadi adaptációja az Operettszínház sztár-hölgyeinek főszereplésével először Debrecenben!

Az ASSZONYOK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN bemutatását Magyarországon a MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (MTI) és a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség által kötött különleges megállapodás teszi lehetővé. A produkció jogosított előadási anyagát az MTI biztosította.

Szereplők: Peller Anna, Szomor György, Janza Kata, Gubik Petra, Ábrahám Gabriella, Kocsis Dénes, Simon Panna, Mészáros Árpád Zsolt, Petridisz Hrisztosz, Papadimitriu Athina

Közreműködik: Budapesti Operettszínház Zenekara és Évados Musical Együttese

Szöveg: Jeffrey Lane
Zene és dalszöveg: David Yazbek
Magyar szöveg- és dalszövegíró: Varró Dániel

Zenei vezető: Kovács Adrián
Karigazgató: Drucker Péter
Zenei munkatársak: Axmann Péter, Déri Judit, Mihalics János, Puskás Dóra, Szekeres László
Koreográfus-asszisztens: Bóna Gábor
Rendezőasszisztens: Ozvald Enikő
Játékmester: Nagy Bea
Világítástervező: Memlauer Imre
Videótechnikus: Varga Vince
Díszlettervező: Khell Csörsz
Jelmeztervező: Velich Rita
Koreográfus: Barta Viktória
Karmester: Kovács Adrián

Rendező: Réthly Attila

Művészeti vezető: KERO®

„Janza Kata… perfekt alakításában minden ott van, ami miatt érdemes (zenés) színházba járni.” – Jászay Tamás, Revizor Online

Nagyerdei Szabadtéri Színpad

4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

(52) 518-400

Nyitvatartás:
A rendezvény ideje alatt!