THÁLIA SZÍNHÁZ - PREMIERAJÁNDÉK

THÁLIA SZÍNHÁZ - PREMIERAJÁNDÉK

Felhőtlenül kacagtató Oscar Wilde-komédia változat a Jászai-díjas Csányi Sándor, Schell Judit és a Thália Színház sztárszínészei közreműködésével!

Az esemény helyszíne: Debrecen , Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Az esemény időpontja:
2018. július 22., vasárnap (20:30) 2018. július 23., hétfő (20:30) (Esőnap: július 24.) Az előadás hossza (egy szünettel): 130 perc

További Információk:
Jegyvásárlás: Kölcsey Központ H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9.00-18.00 szombaton: 9.00-15.00 vasárnap: zárva ebédidő: 13.15-14.00

A FŐNIX KÁRTYA BIRTOKOSOK KÁRTYÁJUK FELMUTATÁSÁVAL 10% JEGYVÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYRE JOGOSULTAK A KÖLCSEY KÖZPONT JEGYPÉNZTÁRÁBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS ESETÉN!


 Az Oscar Wilde-komédia exkluzív, színházi kulisszák mögé is betekintő, felhőtlenül kacagtató változata a Jászai-díjas Csányi Sándor, Schell Judit és a Thália Színház sztárszínészei közreműködésével!

A Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Minden, amin Ön nevet, és amin ők nevetnek – és ami a jelenlévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja.

A Thália Színház A hőstenor című produkcióval megkezdett színházi témájú előadássorozatának legújabb darabja a nézők szeme láttára jut el az asztalra tett példánytól a tapsig. Csak Önöknek, csak ma este: kizárólag a legmulatságosabb pillanatok és a legigazabb érzelmek – és mindez a Thália sztárjainak tolmácsolásában!


Szereplők:

 Lady Windermere 
 Tóth Eszter
 Lord Windermere Bán Bálint
 Mrs Erlynne Schell Judit
 Lord Darlington Mózes András
 Berwick hercegnő Szabó Erika
 Lord Augustus Tamási Zoltán
 Mr Dumby Vida Péter
 Lady Plymdale Fodor Annamária
 Parker, komornyik Domokos László m.v.

Szerző: Oscar Wilde és a társulat
Fordította: Hamvai Kornél

Dramaturg: Varga Zsófia
Díszlettervező: Bagossy Levente
Jelmeztervező: Velich Rita
Rendezőasszisztens: Magócs Niki
Súgó: Andrási Kata

Rendező: Csányi Sándor

Nagyerdei Szabadtéri Színpad

4032 Debrecen, Nagyerdei park. 6.

06 52 518 400

Nyitvatartás:
Nyitás: az aktuális napi programok előtt félórával