Aquaticum Gyógy-és Fürdőközpont / Mediterrán Élményfürdő

Aquaticum Gyógy-és Fürdőközpont / Mediterrán Élményfürdő

Fedezze fel a Nagyerdőt és a megújult Aquaticum Debrecen testet-lelket kényeztető fogadtatását!

  • 10% KEDVEZMÉNY FŐNIX KÁRTYÁVAL
  • AQUATICUM GYÓGY- ÉS FÜRDŐKÖZPONT
  • csúszda, mászófal, vízicsopper, waterball, jakuzzik, barlangfürdők sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok, Mediterrán Étterem, Thai Masszázscentrum

Az esemény helyszíne: Debrecen , Aquaticum Gyógy-és Fürdőközpont / Mediterrán Élményfürdő

Az esemény időpontja:
2017.03.24.-2017.12.31.

További Információk:
Ív Produkció Kft. 4024. Debrecen Piac utca 38. I.emelet vagy +36 20 550 1050

A BELÉPŐJEGYEK FŐNIX KÁRTYÁVAL 10% KEDVEZMÉNNYEL MEGVÁSÁROLHATÓK AZ AQUATICUM GYÓGY-ÉS FÜRDŐKÖZPONTBAN ! 1 DB FŐNIX KÁRTYÁVAL 1 DB BELÉPŐJEGY VÁSÁROLHATÓ KEDVEZMÉNYESEN! A FŐNIX KÁRTYA MEGVÁSÁROLHATÓ AZ ÍV PRODUKCIÓ KFT. IRODÁJÁBAN!

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő egy 66 méter átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára, minden fürdővendég szívébe. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak, 0-99 éves korig. A legkisebbeket speciális klórmentes bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével, kültéri és beltéri gyermekjátszóval várják. Az élményfürdőben ezek mellett van még hullám- és élménymedence is, továbbá izgalmas csúszda, mászófal, vízicsopper, waterball, jakuzzik, barlangfürdők, sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok, illetve egy Mediterrán Étterem és Thai Masszázscentrum.  

Aquaticum Gyógy-és Fürdőközpont / Mediterrán Élményfürdő

4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

+36 52 514 174

Nyitvatartás:
H-V: 11:00–21:00